Els nostres productes són adequats per a diferents esports i escenes

L'exercici es manté
ets sa
Ioga
Entrenament de la Força
Entrenament aeròbic
Estirar
Ioga

Per què hauríeu de provar el ioga

Què és el ioga i per què és tan popular? El ioga és una sèrie d'estiraments i postures que fas amb tècniques de respiració. Ofereix els poderosos beneficis de l'exercici. I com que el ioga és suau, gairebé qualsevol pot fer-ho, independentment de la vostra edat o nivell de condició física.
 
El ioga és una disciplina de 5,000 anys de l'Índia. Es va desenvolupar com una pràctica per unir la ment i el cos. Hi ha moltes branques del ioga. Tots els estils de ioga poden ajudar a equilibrar el vostre cos, ment i esperit, però ho aconsegueixen de diverses maneres.
Alguns estils de ioga són intensos i vigorosos. Altres són relaxants i meditatius. Independentment del tipus que trieu, el ioga és una manera fantàstica d'estirar i enfortir el vostre cos, concentrar la vostra ment i relaxar el vostre esperit.
Ioga

Beneficis del ioga

El ioga et pot fer més fort i més flexible. És una bona manera de mantenir-se flexible i enèrgic. També et sentiràs més concentrat i alerta. I el ioga us pot ajudar a sentir-vos bé i a funcionar millor a la vostra vida diària.
Els moviments suaus del ioga són una gran raó per la qual és tan popular. El ioga és bo per a la gent que fa temps que no està activa. És bo per a persones que tenen certes condicions de salut com l'artritis o l'osteoporosi. Podeu canviar els exercicis segons les vostres necessitats.
Però el ioga també és fantàstic si ja estàs en forma i vols un entrenament desafiant. A mesura que et fas més fort i flexible amb el ioga, és més fàcil fer altres tipus d'exercicis com ballar, caminar o nedar.
Quin ioga et pot ajudar a aconseguir?

Reduïu el vostre risc de lesions
Cada postura de ioga s'adreça a músculs específics. Això us ajuda a augmentar la vostra flexibilitat i reduir el risc de lesions.

Reduir
estrès
El ioga pot ajudar a calmar la ment i reduir els nivells d'estrès. Ho fa centrant la ment en el moment i els moviments.

Augmenteu el vostre
concentració
Una part principal del ioga és la respiració rítmica i concentrada. Això us pot ajudar a concentrar-vos.

Comprendre la connexió ment i cos
El ioga requereix que concentris tota la teva energia en cada moviment o posada exactament. Això us pot ajudar a sentir que la ment i el cos treballen junts.

Guanyar força i resistència
Els estils de ioga més vigorosos afavoreixen la força i la resistència.

Millorar l'equilibri i l'estabilitat
Les postures d'equilibri requereixen que utilitzeu els músculs del nucli. Això us pot ajudar a millorar la vostra estabilitat general.

Millorar
postura
Les postures de ioga enforteixen i obren zones estretes del cos com les espatlles i els músculs de la part superior de l'esquena. Això us pot ajudar a mantenir una bona postura.

Desenvolupar el cos
consciència
El ioga requereix que contregueu o relaxeu músculs específics mentre us estireu en cada postura. Això us pot ajudar a ser més conscient dels punts forts i febles del vostre cos.
Podem oferir productes més adequats per a esports, no només productes generals, i tenim un equip de disseny fantàstic, una gran experiència amb camps de fitness i articles esportius, fem motlles 3D per verificar la possibilitat de producció en massa; patentem la majoria de productes per protegir la legitimitat i la competitivitat dels canals de distribució;
Entrenament de la Força

Per què hauríeu de provar l'entrenament de força

L'entrenament de força us pot ajudar a controlar o perdre pes, i pot augmentar el vostre metabolisme per ajudar-vos a cremar més calories i millorar la vostra qualitat de vida. L'entrenament de força pot millorar la teva qualitat de vida i millorar la teva capacitat per fer les activitats quotidianes. L'entrenament de força també pot protegir les articulacions de lesions.
 
Els músculs perduts no desapareixen per sempre. Tot i que la pèrdua muscular pot ser una part natural de l'envelliment, podeu fer algunes coses per frenar-la. És millor començar a construir músculs quan siguis més jove i amb bona salut. Però mai és massa tard per començar l'entrenament de força.
Entrenament de la Força

Beneficis de l'entrenament de força

Els beneficis de l'entrenament amb peses van més enllà de la simple construcció de músculs, també és una bona manera de millorar la salut general i també pot ajudar a millorar el vostre rendiment cardiovascular.
Dues o tres sessions d'entrenament de força de 20 o 30 minuts cada setmana poden tenir beneficis significatius per a la salut.
Quin entrenament de força et pot ajudar a aconseguir?

L'augment de la massa muscular
La massa muscular disminueix de manera natural amb l'edat, però l'entrenament de força pot ajudar a revertir la tendència.

Ossos més forts
L'entrenament de força augmenta la densitat òssia i redueix el risc de fractures.

Flexibilitat conjunta
L'entrenament de força ajuda a les articulacions a mantenir-se flexibles i pot reduir els símptomes de l'artritis.

Control de pes
A mesura que guanyes múscul, el teu cos comença a cremar calories amb més facilitat, cosa que facilita el control del teu pes.
Podem oferir productes més adequats per a esports, no només productes generals, i tenim un equip de disseny fantàstic, una gran experiència amb camps de fitness i articles esportius, fem motlles 3D per verificar la possibilitat de producció en massa; patentem la majoria de productes per protegir la legitimitat i la competitivitat dels canals de distribució;
entrenament aeròbic

Per què hauríeu de provar l'entrenament aeròbic

L'exercici aeròbic redueix el risc de moltes afeccions, com ara obesitat, malalties del cor, hipertensió arterial, diabetis tipus 2, síndrome metabòlica, ictus i certs tipus de càncer. Els exercicis aeròbics amb pes, com ara caminar, ajuden a disminuir el risc d'osteoporosi.
 
L'exercici aeròbic regular millora la teva condició cardiovascular augmentant la teva capacitat per utilitzar l'oxigen. Ho fa augmentant la capacitat del cor per enviar sang (i, per tant, oxigen) als músculs. Això és evident en una freqüència cardíaca en repòs més lenta i una freqüència cardíaca més lenta per a la mateixa intensitat de l'exercici.
Amb l'equip AVEC, podeu controlar la trajectòria del moviment i combinar la quantitat de força amb la força dels músculs, de manera que el cos pot obtenir un entrenament més eficient i segur.
entrenament aeròbic

Beneficis de l'entrenament aeròbic

Entrenar amb exercicis aeròbics té molts beneficis. Els exercicis aeròbics ajuden al vostre cos a maximitzar l'oxigen de la sang; augmenten el flux sanguini als músculs i fins i tot eixamplen els vasos sanguinis.
El teu cos també alliberarà endorfines quan participis en exercicis aeròbics, cosa que promourà una major sensació de benestar.
Quin entrenament aeròbic et pot ajudar a aconseguir?

Millora el condicionament cardiovascular

Disminueix el risc de patir malalties del cor

Disminueix la pressió arterial

Augmenta el colesterol HDL o "bo".

Ajuda a controlar millor el sucre en sang

Ajuda a controlar el pes i/o perdre pes

Millora la funció pulmonar

Disminueix la freqüència cardíaca en repòs
Podem oferir productes més adequats per a esports, no només productes generals, i tenim un equip de disseny fantàstic, una gran experiència amb camps de fitness i articles esportius, fem motlles 3D per verificar la possibilitat de producció en massa; patentem la majoria de productes per protegir la legitimitat i la competitivitat dels canals de distribució;
Entrenament aeròbic

Productes esportius relacionats

estirar

Per què és important estirar

Potser penseu en els estiraments com una cosa que només fan corredors o gimnastes. Però tots hem d'estirar-nos per protegir la nostra mobilitat i independència. "Molta gent no entén que els estiraments han de passar de manera regular. Hauria de ser diària", diu David Nolan, terapeuta físic de l'Hospital General de Massachusetts, afiliat a Harvard.
 
L'estirament manté els músculs flexibles, forts i sans, i necessitem aquesta flexibilitat per mantenir un rang de moviment a les articulacions. Sense això, els músculs s'escurcen i es tornen tensos. ... Això us posa en risc de patir dolors articulars, tensions i danys musculars.
estirar

Beneficis de l'estirament

L'estirament manté els músculs flexibles, forts i sans, i necessitem aquesta flexibilitat per mantenir un rang de moviment a les articulacions. Sense això, els músculs s'escurcen i es tornen tensos.
Aleshores, quan feu una crida als músculs per fer activitat, estan dèbils i no poden estendre's del tot. Això us posa en risc de patir dolors articulars, tensions i danys musculars.
Quin Stretch et pot ajudar a aconseguir?

Disminueix la rigidesa muscular i augmenta l'amplitud de moviment
L'estirament ajuda a millorar el vostre rang de moviment, que també pot frenar la degeneració de les articulacions.

Pot reduir el risc de lesions

Ajuda a alleujar dolors i dolors després de l'exercici
Després d'un entrenament dur, estirar els músculs ajuda a mantenir-los solts i disminueix l'efecte d'escurçament i tensió que pot provocar dolors i dolors després de l'entrenament.

Millora la postura
Estirar els músculs de la part baixa de l'esquena, les espatlles i el pit ajuda a mantenir l'esquena millor alineada i millora la postura.

Ajuda a reduir o gestionar l'estrès

Redueix la tensió muscular i millora la relaxació muscular
Els músculs tensos crònicament tendeixen a tallar la seva pròpia circulació, donant lloc a una manca d'oxigen i nutrients essencials. L'estirament permet relaxar els músculs.

Millora l'eficiència mecànica
Millora l'eficiència mecànica i el rendiment funcional general.

Afavoreix la circulació
L'estirament augmenta el subministrament de sang als músculs i les articulacions, la qual cosa permet un major transport de nutrients.
Podem oferir productes més adequats per a esports, no només productes generals, i tenim un equip de disseny fantàstic, una gran experiència amb camps de fitness i articles esportius, fem motlles 3D per verificar la possibilitat de producció en massa; patentem la majoria de productes per protegir la legitimitat i la competitivitat dels canals de distribució;
Estirar

Productes esportius relacionats

Associeu-vos amb AVEC per assolir més altures empresarials
Mantenim-nos en contacte
Rep actualitzacions sobre ofertes especials i molt més
Seguiu AVEC
Volem saber de tu!