Artesania derivada de l'experiència i habilitats

Treballarem estretament amb vostè mitjançant una consulta professional per seleccionar els materials i els formularis adequats. Els dissenyadors d'AVEC també han optimitzat la vostra visió perquè tingui el rendiment, l'estil i la durabilitat que volen per adaptar-se al vostre públic objectiu. A partir d'un simple esbós en paper, cada producte es forja per convertir la teva visió en realitat. Amb la nostra ajuda, podem trobar un disseny que no superi el vostre pressupost i assoleixi els vostres objectius.
Serveis de personalització atractius

El nostre disseny us guia en cada pas, des de l'optimització del vostre concepte fins a la creació del vostre producte basat en el vostre disseny. Proporcioneu coneixements i suggeriments professionals sobre tots els aspectes de les vostres idees i elimineu possibles defectes en el vostre disseny. El vostre material, l'estructura del producte i l'estil de color seran considerats i discutits quan passem el vostre concepte. Al final del procés, et podem presentar un disseny exquisit que pot assolir els teus objectius.
Serveis de prototipat ràpid orientats a l'empresa

Fer realitat el vostre concepte de producte requereix una millora meticulosa de l'esbós inicial i múltiples proves de viabilitat de l'estructura. No n'hi ha prou amb proporcionar un esbós o un model 3D del disseny, perquè alguns aspectes es poden passar per alt. El prototip gratuït AVEC ajuda a superar la bretxa entre el concepte i la realitat mostrant-vos el resultat de l'esbós final. Mitjançant el nostre servei integral de prototipatge, perfeccionem el vostre concepte inicial en un producte que s'adapti als vostres objectius.
Envasat personalitzat

També podem dissenyar embalatges a causa de la sol·licitud personalitzada dels clients.
Control de Qualitat

tenim un equip de control de qualitat seriós i responsable que farà una inspecció en la producció, abans de l'embalatge, després de l'embalatge complet per a tots els clients;
sala d'exposició

El nostre espaiós showroom mostra diversos productes personalitzats i mostra la seva compatibilitat amb diferents esports. Inspireu-vos en l'evolució del nostre disseny a través de les opcions de personalització cada cop més grans. Si vols visitar el nostre showroom, podem reservar-te un lloc perquè puguis experimentar tu mateix la nostra selecció de productes.
Associeu-vos amb AVEC per assolir més altures empresarials
Mantenim-nos en contacte
Rep actualitzacions sobre ofertes especials i molt més
Seguiu AVEC
Volem saber de tu!